Kunstterapi

KUNSTTERAPI

TERAPI UDEN EN MASSE ORD

Om kunstterapiKunstterapi giver dig mulighed for at lytte indad og skabe kon­takt til dit indre univers. 
Gennem den skabende proces opnår du større forbindelse og balance mellem krop, sind, sjæl og ånd.


Kunstterapi er en behandlingsform hvor du er den aktive og handlende. Du behøver ikke at kunne male, tegne eller modellere for at få glæde af kunstterapi. Du arbejder i stilhed med at skabe forbindelse til dine følelser, fornemmelser og sanser. Processen er langsom og foregår i sanset nærvær. Jeg støtter og vejleder dig gennem forskellige øvelser som vil styrke og afbalancere dig der, hvor du har brug for det. Du opbygger selv din egen styrke og livsglæde ved at arbejde med opgaverne. Du bliver ikke analyseret psykologisk eller bedømt, men hver opgave du arbejder med, vil vise hvad næste skridt skal være. Det er den kreative proces der er i fokus - ikke det færdige resultat.


Målet med kunstterapi er at du:


  • bliver bedre til at udnytte dit potentiale
  • stoler mere på dig selv og dine evner 
  • bryder med uhensigtsmæssige vaner og mønstre
  • forbedrer dit forhold til andre
  • oplever større glæde og handlekraft
  • bliver bedre til at fokusere på muligheder
  • oplever indre ro og balance
  • bliver mere afklaret med dit livsmål og mening
  • styrker dine egne helbredende kræfterJeg tilbyder:Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at blive de bedste udgaver af sig selv. Med kunstterapi kan man opnå ny indsigt og få handlekraft til at påvirke sin egen livssituation.


Jeg tilbyer individuel terapi hvor øvelserne er tilpasset dine specifikke udfordringer og behov. Du skal regne med et forløb på minimum 5 gange for at opnå en effekt af kunstterapien. Der kan også forekomme hjemmeopgaver. Materiale indgår i prisen.


Pris for individuel terapi: 600 kr/gang á 1,5 times varighed


For grupper og kreative workshops kontakt mig for mere information.


Du er velkommen til at kontakte mig og høre mere om dine muligheder. 

Kunstterapi mod stress

I det kreative arbejde kan du finde ro og fordybelse. Du vil arbejde med opgaver der virker beroligende på dit nervesystem og hjælper dig med at skabe forbindelse til dine sanser. Tankerne bliver sat på pause. Du vil arbejde i dit eget tempo, helt uden pres og krav.

Kunstterapi mod depression

Arbejdet med maleri eller formgivning i ler giver et pusterum for sjælen.

Jeg tilpasser opgaverne så de virker opbyggende og styrkende. Når du er optaget af at skabe, forbinder du dig med dine sanser og krop, og tankemyldret holder pause. I den kreative proces fokuserer vi på muligheder og styrker, hvor du er den aktive og handlende. De negative tanker vil glide i baggrunden og du vil blive mere nærværende. Du vil kunne opnå større handlekraft og livsglæde.

Kreative workshops for unge 

Jeg tilbyder workshops i grupper for unge der har det svært med fx ensomhed, stress og angst. I det kreative rum kan man være sig selv og møde andre i lignende situation. Det er et forløb, hvor man kan bruge sin kreativitet, fantasi og intuition. Opgaverne vil hjælpe med at forstå sig selv og andre bedre. Vi vil eksperimentere og undersøge farvernes og materialernes muligheder. Vi forholder os nysgerrigt og åbent til det der bliver skabt - ikke kritisk og dømmende. Efter forløbet vil man kunne opleve større personlig styrke, glæde og handlekraft. Man bliver en del af et kreativt fællesskab og får nye venner.