Min kunst

Velkommen til min  KREATIVE VERDEN

Kunst fra sjælen

Mine malerier er skabt i en langsom, intuitiv proces og i nærværet og fordybelsen dukker motiverne op. Når jeg leger med farver og lader det ubevidste styre penslen, opstår de spændende motiver. Jeg ved sjældent hvad billedet skal forestille før langt henne i processen. Det overrasker mig ofte, hvilke dybe budskaber billedet har til mig.


Når jeg fordyber mig i maleprocessen giver det mig en intens følelse af glæde og ro. Jeg kan mærke hvordan jeg er forbundet med universets skaberkraft som får lov til at udfolde sig gennem mig. Den indre kritiker bliver helt stille og lader inspirationen flyde ubesværet. Kreativiteten er for mig en meget spirituel oplevelse.


Kunst kan tale forbi hjernen og kommunikere direkte med sanserne. Det er kommunikation, som kroppen og sanserne forstår. Derfor er kunsten et rigtig godt redskab til at forandre mennesket.

Denne personlige erfaring vil jeg gerne bruge til at hjælpe andre mennesker til større livsglæde. Derfor gennemførte jeg den treårige kunstterapiuddannelse i Herlev ved Rüdiger Mövens og Anna C. N. Meyer. Jeg blev færdig som antroposofisk kunstterapeut i 2018.